Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Truckwash 1 Group breidt uit met Truckersrestaurant & Truckwash Eindhoven 9 maart 2023

Januari 2023 – Nieuwe locatie voor Truckwash 1 Group

Eindhoven, 17 januari 2023 – Truckwash 1 Group heeft per 1 januari 2023 een overname gedaan van een nieuwe vrachtwagenwasstraat en een bijbehorend Truckersrestaurant. Ditmaal gaat het om een prachtige locatie in Eindhoven. 

Nabij Eindhoven Airport en de ontsluiting van de A2 (afrit 29) op het schakelplein 30 bevindt zich de nieuwe locatie van Truckwash 1 Group in Eindhoven, dat bestaat uit een vrachtwagen wasstraat en een truckersrestaurant genaamd Truckstop8. Dit alles met diverse bijbehorende faciliteiten voor vrachtwagens en vrachtwagenchauffeurs.

Door deze uitbreiding van Truckwash Eindhoven rolt Truckwash 1 Group haar strategie voor landelijke dekking verder uit met een 9e locatie. Na Truckwash locaties in onder meer Bodegraven, Maasvlakte en Roosendaal, is Truckwash Eindhoven de nieuwste aanwinst.

Afbeelding aan de binnenzijde van Truckwash Eindhoven

Aanpassing werkwijze & mogelijkheden

Door de overname is het vanaf heden mogelijk om je vrachtwagen met diverse extra behandelingen, zoals de HACCP en Alcoa behandeling uit te laten uitvoeren. Daarbij worden de vrachtwagen wasstraat prijzen aangehouden zoals deze voor elke locatie gelden. Aankomende periode gaat er hard gewerkt worden aan de vormgeving aan de buiten en binnenkant van de locatie, om alles in de stijl van Truckwash 1 Group te positioneren. In de wasstraat kunt u de standaard verwachten die u van ons gewend bent!

“Met de aanwinst van Eindhoven als nieuwe locatie, groeien we niet alleen in het aantal locaties maar breiden we ook de dienstverlening uit, zodat we chauffeurs nog meer mogelijkheden bieden.”, aldus Johannes Snoek, CEO bij Truckwash 1 Group.

Samenwerkingen voor transportsector Eindhoven

Met de overname van Truckwash Eindhoven biedt Truckwash 1 Group ook nieuwe mogelijkheden voor bedrijven uit de transportsector. Zo biedt Truckwash 1 Group diverse mogelijkheden voor bedrijven met vrachtwagens om deze periodiek schoon te maken tegen voordelige inkooptarieven en extra service, zoals een bezorg- en ophaal service.

Vragen?

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën naar aanleiding van dit artikel? Dan kunt u contact met ons opnemen via sales@truckwash1group.nl.