Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

Vernieuwde wasstraat 11 april 2016

Truckstop 8 heeft een vernieuwde wasstraatinstallatie. Onlangs hebben we in onze machinekamer een compleet nieuwe installatie?ge?nstalleerd. De wasstraat van Truckstop 8 is bijzonder milieuvriendelijk: wij reinigen en hergebruiken water van de chassiswassers in de grond bij het binnenrijden en de wielwassers tijdens het wassen van het voertuig met onze installatie. Voordeel van deze nieuwe?installatie is tevens dat de installatie nagenoeg storingvrij is. Nadat het voertuig?gewassen is wordt deze nogmaals compleet afgespoeld met water dat door een omgekeerde osmose (ontkalkt water) is gegaan om het voertuig streeploos op te laten drogen.

?????

Truckstop 8 beschikt over drie hypermoderne wasstraten, speciaal voor trucks en bestelwagens, die voldoen aan de hoogste eisen. Kan uw bedrijfswagen wel weer een wasbeurt gebruiken? Laat de modernste truckwash van Eindhoven het werk doen en neem zelf een gratis kopje koffie (of een ander drankje) in ons sfeervolle restaurant. Of u nu het chassis, de buitenzijde of de binnenkant van uw oplegger wilt laten reinigen: in onze wasstraat vlak bij Eindhoven Airport heeft u de mogelijkheid.