Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

WEGWERKZAAMHEDEN BEDRIJVENTERREIN DE SCHAKEL 29 februari 2016

Wij blijven bereikbaar, met een kleine omweg.

Er wordt hard gewerkt aan een beter asfalt op het bedrijventerrein De Schakel in Acht. Deze?maand gaat?het asfalt?op?bedrijventerrein?De Schakel?in Acht worden vernieuwd.?Hierdoor is De Burgh Acht voor u wellicht op een andere manier bereikbaar.

Het gaat om de volgende data:

  • Vrijdag?12 juni 21.00 uur tot maandag?15?juni?06.00 uur.

Omschrijving verkeerssituatie:
De Schakel, tussen de Anthony Fokkerweg en de eerste kruising op het industrieterrein GDC in beide richtingen afgesloten. Op die eerste kruising op het industrieterrein (kruising De Schakel – De Schakel) is bovendien de rijrichting naar de Achtseweg-Noord afgesloten. De Schakel is, komende vanaf de rotonde Mispelhoefstraat – De Schakel, na de kruising met De Keten afgesloten, alleen richting zuid. Verkeer wordt omgeleid naar de in- en uitgang Mispelhoefstraat – Oirschotsedijk. Voor meer informatie kijk in de bijlage, voor de plattegrond .

Hopelijk zult u hier geen tot weinig hinder van ondervinden.