Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

VAN SPREUWEL TRANSPORT 250STE VOERTUIG BIJ DE BURGH 29 februari 2016

Op 7 mei 2015 nam Frank Van Spreuwel, directeur van Spreuwel Transport, zijn IVECO Daily, het 250Ste voertuig gekocht bij De Burgh, in ontvangst. Van Spreuwel: ?Een mooie aanwinst van ons wagenpark?.

van_spreuwel_transport_225Deze nieuwe IVECO?DAILY 40C17 heeft een dubbellucht chassis cabine met 3.0ltr. 16V 170Pk Euro 5 diesel. De opbouw is van ECF en is een Citybox poly-light gesloten laadbak met Dhollandia 750kg en een laadklep. Ook interesse voor een IVECO DAILY? We vertellen u graag alle details! Bel +31(0)40 – 8 447 447 of mail naar verkoopacht@deburgh.com .

De Burgh Acht is de perfecte partner voor Van Spreuwel Transport
De jarenlange samenwerking tussen van Spreuwel Logistiek en De Burgh is uitstekend. De Burgh levert DAF en IVECO voertuigen aan van Spreuwel Transport altijd volgens de laatste vernieuwde specificaties. Door de jarenlange, uitstekende relatie kunnen we goed inspelen op de veranderende en uitdagende eisen binnen de transportsector. Ook het onderhoud aan de voertuigen wordt door De Burgh verzorgd in een ultramoderne werkplaats. Van Spreuwel: ?Het gaat om het totaalplaatje dat De Burgh biedt; service, prijs, afstand, meedenken en ruime openingstijden.

Van Spreuwel Transport: als Uw transport net iets beter moet!
Van Spreuwel Transport is een logistiek dienstverlener, gevestigd in Eindhoven, met bijna 25 jaar ervaring. Het bedrijf richt zich op 2 speerpunten: “Distributie Benelux Business to Business” en “Distributie Benelux Business to Consumers”. Daarnaast zijn er 2 warehouses met een opslagcapaciteit van 10.000 palletplaatsen. Van Spreuwel Transport levert naar wens van de opdrachtgever; 24-uur levering of zelfde dag levering. Van Spreuwel Transport is een platte, informele organisatie waar flexibel op de wensen van de klant wordt ingespeeld. Voor meer informatie kijk op www.vanspreuweltransport.nl.