Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

TROTS OP AMTEK GOEDKEURINGSSTICKER 29 februari 2016

Nu te lezen in Bouwmaterieel Benelux, juni 2015

DB_-_werkplaats_-_veiligheidsinspectiesDe Burgh is door Aboma + Keboma ?n de RAI-vereniging gecertificeerd voor het uitvoeren van AMTeK-veiligheidsinspecties.?AMTeK, dat staat voor Aboma Management Technische Keuringen, wordt beschouwd als h?t keurmerk voor periodieke veiligheidsinspecties van:

  • Haakarmsystemen
  • Afzetsystemen
  • Goederenliften

In juni is in het magazine Bouwmaterieel Benelux een artikel gepubliceerd over De Burgh en de AMTeK veiligheidsinspecties. Klik hier voor het artikel . Wilt u meer informatie over De AMTeK keuringen van De Burgh of een afspraak maken? Klik hier.