Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

NIEUW MODEL FIAT: FULLBACK 29 februari 2016

DE PICK-UP DIE ALLES AANKAN. ZELFS UW ALLERGROOTSTE PLANNEN.

Fullback_700_2Voor het realiseren van uw grote plannen is er nu een nieuwe pick-up op wie u altijd kunt rekenen: de nieuwe Fiat Fullback, een bedrijfsauto voor straat- en offroad-gebruik die nieuwe normen stelt op het gebied van veelzijdigheid.

Een auto die stoere looks combineert met een zeer geringe luchtweerstand. En die zich dankzij zijn voortreffelijke draaicirkel van slechts 5,7 of 5,9 meter voor respectievelijk de 2WD- en 4×4-versie met speels gemak laat sturen, hoe slecht de weg ook is. Ondanks zijn laadvermogen van 1.000 kg en trekgewicht van meer dan 3.100 kg. Dus waar u ook heen moet, een klus midden in de stad of een bouwplaats in de polderklei, met de Fullback komt u er altijd.

 

Fullback_achterkant_350Fullback_dashboard

 

De wereldpremi?re van de Fullback was op de Dubai International Motor Show van 10 t/m 14 november 2015. In de zomer 2016 is de Fiat Fullback?bestelbaar.

 

Wilt u meer informatie over Fiat Fullback?
Bel +31(0)40 – 8 447 447, mail naar verkoopacht@deburgh.com of kom naar onze showroom in De Burgh Acht.