Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

GEMEENTE VALKENSWAARD ONTVANGT EERSTE CITYTRANSPORTER 29 februari 2016

“De CityTransporter is een vast onderdeel van ons wagenpark”

city_kipper5_700
In juni 2015 nam John van Hoek, medewerker magazijn en werkplaats van de Gemeente Valkenswaard een eerste CityTransporter in ontvangst geleverd door De Burgh. De Burgh is sinds april dit jaar dealer van CityTransporter.

Deze nieuwe CityTransporter is een KO1H 3 zijdige kipper. Hiermee is het de tweede CityTransporter in het wagenpark van gemeente Valkenswaard. Dit voertuig wordt ingezet voor de groenvoorziening. John Van Hoek licht toe: ?Wederom hebben we gekozen voor een CityTransporter vanwege de wendbaarheid in de wijk. Het voertuig is goed inzetbaar in het winkelgebied met veel voetgangers en goed toegankelijk op fietspaden?.

city2_huifvuil_225De eerste CityTransporter is in november 2014 aangeschaft. Dit voertuig is een KO1H veegvuilopbouw en wordt ingezet voor afvalbeheer in natuurgebied Malpie. Gemeente Valkenswaard is zo tevreden over de mogelijkheden en service dat er in de toekomst meer?CityTransporters worden aangeschaft ter vervanging van andere voertuigen. ?De service en onderdelenvoorziening vanuit De Burgh zorgen voor een optimale inzetbaarheid van de voertuigen. Daarnaast zijn onze medewerkers ook erg tevreden over de uitvoering, dankzij de verlengde Nederlandse cabine. Hierdoor hebben ze meer beenruimte en is het mogelijk eigen spullen, zoals een jas en broodtrommel goed op te bergen.? aldus John van Hoek.


De CityTransporter is het perfecte voertuig voor Gemeentes
Steeds vaker vragen gebruikers naar milieuvriendelijke en zuinige bedrijfsvoertuigen. Immers, de milieuvoorschriften worden steeds strenger en binnen veel wagenparken valt er nog veel te verbeteren op het gebied van duurzaamheid. CityTransporter is een uniek concept binnen de Benelux. De CityTransporter is de meest duurzame, compacte en prijsbewuste bestelwagen die in Nederland leverbaar is. De CityTransporter is bijzonder veelzijdig en wordt volledig op maat gemaakt waarbij keuze voor 100% elektrisch of op GroenGas rijden tot de mogelijkheden behoort. Er is geen ander merk dat zoveel laadcapaciteit op een duurzame wijze met een compact jasje kan combineren.

P1020116_225Test de CityTransporter tijdens een proefweek!
Heeft u ook interesse in een CityTransporter? Wij adviseren u de voordelen van de CityTransporter in de dagelijkse praktijk te ervaren. Maak gratis gebruik van onze proefweek en test de CityTransporter tijdens uw eigen werkzaamheden.

Proefweek inplannen of wilt u meer informatie?
We vertellen u graag alle details! Bel +31(0)40 – 8 447 447, mail naarverkoopacht@deburgh.com of kom naar onze showroom in De Burgh Acht.