Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

FUTURE GREEN CITY 24 – 26 NOVEMBER IN BRABANTHALLEN IN ‘S-HERTOGENBOSCH 29 februari 2016

Wij zijn aanwezig met een eigen stand (nummer 160) voor ons merk CityTransporter

logo_future_green_cityOp 24 t/m 26 november vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de beurs Future Green City plaats; h?t totaalevenement voor de leefbare stad!

Daar mag DFSK CityTransporter uiteraard niet ontbreken: D? lichte bedrijfswagen voor binnenstedelijk vervoer. Wij zijn samen met ons zusterbedrijf Van Hooft en importeur Allmotive op dit event aanwezig met een eigen stand, nummer 160.

U komt toch ook?

Data en openingstijden
Dinsdag 24 t/m donderdag 26 november 2015, geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Onze verkopers zijn dagelijks aanwezig op?standnummer 160.

Waar?
Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Gratis Entree
U kunt online uw gratis toegangskaarten bestellen. Klik hier voor de gratis entree.

ProgrammaBewerkte-foto-citytransporter2_225_2
De verenigingen Stadswerk Nederland en VHG zijn de stuwende krachten achter Future Green City 2015. Op het vernieuwende vakevent komen alle disciplines samen voor een duurzame, leefbare, groene en toekomstbestendige stad. Future Green City gunt de bezoeker een blik in de toekomst met innovatieve concepten en scherpe visie maar biedt ook concrete oplossingen. Met een uitgebreid programma van voordrachten?om kennis te delen, netwerkbijeenkomsten en speeddates, specifieke exposanten en?inspirerende exposities.

De kracht van Future Green City is het totaalaanbod waarbij innovatie, groen en duurzaamheid de rode draad vormen. Future Green City 2015 is d? one-stop-shop voor oplossingen m.b.t. groen, de bouw, infra en water die bijdragen aan de leefbare stad. Klik hier voor het programma.

Wilt u meer informatie over de beurs of over CityTransporter?
Bel +31(0)40 – 8 447 447, mail naar verkoopacht@deburgh.com of kom naar onze showroom in De Burgh Acht.

Graag tot ziens!