Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

DE BURGH EN VAN HOOFT TREDEN TOE TOT HET ?GROENE? DEALERNETWERK VAN ALLMOTIVE B.V. 29 februari 2016

Allmotive B.V. in Goor heeft waarschijnlijk het meest ?groene? dealernetwerk in de Benelux! Niet alleen levert Allmotive bijzonder milieuvriendelijke en zuinige bedrijfsvoertuigen, ook aan haar dealers stelt zij hoge eisen op het gebied van duurzaamheid. Onlangs zijn twee grote spelers in bedrijfswagenland, te weten De Burgh en Van Hooft, toegetreden tot het dealernetwerk van Allmotive B.V., importeur van CityTransporter in de Benelux.

IMG_3718_225 (1)Steeds vaker vragen gebruikers naar milieuvriendelijke en zuinige bedrijfsvoertuigen. Immers, de milieuvoorschriften worden steeds strenger en binnen veel wagenparken valt er nog veel te verbeteren op het gebied van duurzaamheid. Allmotive heeft jarenlange ervaring op het gebied van milieuvriendelijke transportoplossingen. CityTransporter is een uniek concept binnen de Benelux. De CityTransporter is de meest duurzame, compacte en prijsbewuste bestelwagen die in Nederland leverbaar is. De CityTransporter is bijzonder veelzijdig en wordt volledig op maat gemaakt waarbij keuze voor 100% elektrisch of op GroenGas rijden tot de mogelijkheden behoort.

Onlangs is het dealernetwerk van Allmotive verder geoptimaliseerd door de aanstelling van een tweetal nieuwe dealers. De bedrijfswagenorganisaties De Burgh en Van Hooft hebben op 14-4-2015 officieel het dealercontract getekend. ?Een prachtige aanvulling op onze productenrange met het zwaartepunt op duurzaam ondernemen?, zo omschrijft de heer Nico van Beek (directeur) het dealercontract. De Burgh gaat vanuit de vestigingen Eindhoven / Acht het merk CityTransporter vertegenwoordigen en Van Hooft gaat dit vanuit de vestigingen Den Bosch en Veghel oppakken. Voor alle vragen op gebied van verkoop is de heer Piet Coenraad het aanspreekpunt bij de beide nieuwe dealers. Neem voor meer informatie contact op met 040 ? 8447 442 of 06 ? 53 59 78 59.

De heer Leo la Gro, Directeur Dealernetwork en Verkoop van Allmotive is zeer positief over de aanstelling van de nieuwe dealers. ?Duurzaam ondernemen zal de komende jaren een steeds grotere vlucht gaan nemen. Niet alleen Gemeentes, Provincies en semi-overheden hechten in steeds hogere mate belang aan duurzaamheid, ook het MKB en met name het binnenstedelijk vervoer zal in sterk toenemende mate te maken krijgen met strengere milieueisen. Binnen Nederland is CityTransporter op dit gebied een unieke speler op de markt.

IMG_3714_700 (1)

De heer Nico van Beek (directeur) en de heer Piet Coenraad (verkoopleider) namens De Burgh en Leo la Gro van Allmotive B.V. tekenen de contracten.

Er is geen ander merk dat zoveel laadcapaciteit op een duurzame wijze met een compact jasje kan combineren. Allmotive is niet alleen importeur van CityTransporter voor de Benelux, maar is ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de vormgeving en constructie van het in China geproduceerde bedrijfsvoertuig. ?We zijn trots op de aanstelling van deze twee zeer gerenommeerde organisaties in de bedrijfswagenbranche. Dit is een zeer positieve stap in de verdere optimalisatie van ons dealernetwerk”, aldus Leo la Gro. Het merk CityTransporter is vanaf heden een vast onderdeel in de bedrijven De Burgh en Van Hooft.

Voor alle vragen op gebied van verkoop is de heer Piet Coenraad het aanspreekpunt bij de beide nieuwe dealers. Neem voor meer informatie contact op met 040 ? 8447 442 of 06 ? 53 59 78 59.