Deze website maakt gebruik van cookies. Geeft u toestemming voor het gebruik van cookies? Lees meer over cookies

TOL IN BELGI? VANAF 1 APRIL 2016 11 januari 2016

Kilometerheffing voor vrachtwagens in Belgi?? Wij helpen u graag!

Vanaf 1 april 2016 moeten alle vrachtwagens van meer dan 3,5 ton een werkende On Board Unit (OBU) hebben in Belgi?. De OBU is enkel vereist als het motorvoertuig een maximum toegelaten massa (MTM) heeft van meer dan 3,5 ton.

Deze tol wordt geheven op autosnelwegen en een aantal regionale en gemeentelijke wegen. De OBU moet aanstaan zodra u op een Belgische weg rijdt. Het systeem is gebaseerd op het principe ?de gebruiker betaalt?.

  • U besteld zelf uw OBU(?s) unit(?s) via Internet, na registratie bij ? Satellic ?Belgi?.
  • On Board Unit wordt geleverd met een stroomkabel in te pluggen in uw sigarettenaansteker.
  • Alle ADR voertuigen moeten worden voorzien van een vaste montage volgens de regelgeving ADR. Hiervoor moet u een kit bestellen, meer informatie voor bestellen montagekit vindt u op de VDO website.
  • Wanneer u deze montagekit bestelt voor u ADR voertuig, kiest u uw De Burgh werkplaats uit de lijst met servicepunten van VDO. De kit wordt dan naar een geselecteerde De Burgh werkplaats gestuurd.
  • Na ontvangst van de OBU(?s) en de bestelde montagekit neemt u contact op met de werkplaats voor montage. Montage van de ?vaste OBU(?s)? kan dan gratis met inleveren van een voucher welke aanwezig is bij de montagekit.
  • Voorkeur gaat uit voor vaste inbouw, betrouwbaar, OBU wordt automatisch in-/uitgeschakeld, minder storingsgevoelig en hierdoor blijft de sigarettenaansteker beschikbaar. Als u een vaste installatie van de OBU in uw niet ADR voertuig wenst neem dan contact op met een van onze werkplaatsen

Gedetailleerde informatie vindt u onder downloads/boorddocumenten bij ? Satellic ?Belgi?. .

Wilt u een afspraak maken ? Of heeft u een vraag? Dan kunt u contact opnemen met een van?onze werkplaatsrecepties:

De Burgh Eindhoven
040 ? 295 85 65   werkplaatsreceptie@deburgh.com
De Burgh Acht vrachtwagens
040 ? 8 447 416   receptie8vrachtwagens@deburgh.com
De Burgh Son
0499 ? 477 303   son@deburgh.com